1. Welcome to the 12ozProphet Forum...
    You are currently logged out and viewing our forum as a guest which only allows limited access to our discussions, photos and other forum features. If you are a 12ozProphet Member please login to get the full experience.

    If you are not a 12ozProphet Member, please take a moment to register to gain full access to our website and all of its features. As a 12ozProphet Member you will be able to post comments, start discussions, communicate privately with other members and access members-only content. Registration is fast, simple and free, so join today and be a part of the largest and longest running Graffiti, Art, Style & Culture forum online.

    Please note, if you are a 12ozProphet Member and are locked out of your account, you can recover your account using the 'lost password' link in the login form. If you no longer have access to the email you registered with, please email us at info@12ozprophet.com and we'll help you recover your account. Welcome to the 12ozProphet Forum (and don't forget to follow @12ozprophet in Instagram)!

miscrosoft vitual machine..i need help

Discussion in 'Channel Zero' started by ohnoone, Sep 15, 2001.

  1. ohnoone

    ohnoone 12oz Elite Member

    Joined:
    Jan 26, 2001
    Messages:
    3,060

    miscrosoft vitual machine..i need help

    Discussion started by ohnoone - Sep 15, 2001

    to anyone with computer knowledge. every time i come to a site that requires microsoft vm, it tells me i need to downlaod it, so i click ok, it starts to download, then a message pops up saying something about ActiveX and my security levels being to high. it then tells me how to go about changing them. but when i follow those steps, the levels are at normal default security. im using AOL if that means anything.
    anyone? this shit sucks.
     
    ohnoone - Rank: 12oz Elite Member - Messages:
    3,060
    - Joined:
    Jan 26, 2001
  2. -Rage-

    -Rage- 12oz Loyalist

    Joined:
    Apr 12, 2001
    Messages:
    10,006

    -Rage- - Replied Sep 15, 2001

    All I can say is, AOL sux.
     
    -Rage- - Rank: 12oz Loyalist - Messages:
    10,006
    - Joined:
    Apr 12, 2001
  3. jungle cat

    jungle cat 12oz Elite Member

    Joined:
    Dec 19, 2000
    Messages:
    3,453

    jungle cat - Replied Sep 15, 2001

    yes aol does suck. and its a shame i am still using it. i'll get something else soon enough.
     
    jungle cat - Rank: 12oz Elite Member - Messages:
    3,453
    - Joined:
    Dec 19, 2000
  4. ohnoone

    ohnoone 12oz Elite Member

    Joined:
    Jan 26, 2001
    Messages:
    3,060

    ohnoone - Replied Sep 15, 2001

    yea no shit, the only reason im using it is because its free. i use my roomates families account when they arent on it. but thats neither here nor there. help me fix this shit!
     
    ohnoone - Rank: 12oz Elite Member - Messages:
    3,060
    - Joined:
    Jan 26, 2001
  5. The Taco bell Bomber

    The Taco bell Bomber New Jack

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Messages:
    80

    The Taco bell Bomber - Replied Sep 15, 2001

    dude i had to do that at one point ..if u want im me my screenname is tacobellbomber ill try to talk u thru it

    ------------------
    mlb mlb mlb mlb mlb
    aop aop aop aop aop

    [This message has been edited by The Taco bell Bomber (edited 09-15-2001).]
     
    The Taco bell Bomber - Rank: New Jack - Messages:
    80
    - Joined:
    Jul 22, 2001
  6. Dirty_habiT

    Dirty_habiT Dirty Dozen Crew

    Joined:
    Mar 8, 2001
    Messages:
    18,056

    Dirty_habiT - Replied Sep 17, 2001

    Go here, download and install the Java Runtime Enviroment from Sun. It should solve your problem, with as little dealings with Billysoft as possible. The link:
    http://java.sun.com/Download5
     
    Dirty_habiT - Rank: Dirty Dozen Crew - Messages:
    18,056
    - Joined:
    Mar 8, 2001