Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

  1. Welcome to the 12ozProphet Forum...
    You are currently logged out and viewing our forum as a guest which only allows limited access to our discussions, photos and other forum features. If you are a 12ozProphet Member please login to get the full experience.

    If you are not a 12ozProphet Member, please take a moment to register to gain full access to our website and all of its features. As a 12ozProphet Member you will be able to post comments, start discussions, communicate privately with other members and access members-only content. Registration is fast, simple and free, so join today and be a part of the largest and longest running Graffiti, Art, Style & Culture forum online.

    Please note, if you are a 12ozProphet Member and are locked out of your account, you can recover your account using the 'lost password' link in the login form. If you no longer have access to the email you registered with, please email us at info@12ozprophet.com and we'll help you recover your account. Welcome to the 12ozProphet Forum (and don't forget to follow @12ozprophet in Instagram)!

Sugar = ???G?R?

Discussion in 'Channel Zero' started by GucciCondom, Sep 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GucciCondom

    GucciCondom Veteran Member

    Joined: Jul 29, 2003 Messages: 5,558 Likes Received: 168
    http://tinypic.com/5sd9t'>



    What happened? S@T@N's shit isn't showing up different.
     
  2. Must be something with your language settings , go to VIEW> CHARACTER ENCODING and try switching something
     
  3. GucciCondom

    GucciCondom Veteran Member

    Joined: Jul 29, 2003 Messages: 5,558 Likes Received: 168
    I saw it fine earlier.

    Then it changed.

    I'll try the language thing.
     
  4. GucciCondom

    GucciCondom Veteran Member

    Joined: Jul 29, 2003 Messages: 5,558 Likes Received: 168
    Hmm changed it from unicode to american/ascii and it shows up fine now. I didn't mess with the setting earlier so that is weird.

    Oh well.

    Close the thread if you want.
     
  5. It has hapenned to me in the past, the problem is always with those 'funky' symbols tend to use to feel special...closed before this turns into random discussion about stupid stuff v.10 in the last 6 hours
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Top