1. Welcome to the 12ozProphet Forum...
    You are currently logged out and viewing our forum as a guest which only allows limited access to our discussions, photos and other forum features. If you are a 12ozProphet Member please login to get the full experience.

    If you are not a 12ozProphet Member, please take a moment to register to gain full access to our website and all of its features. As a 12ozProphet Member you will be able to post comments, start discussions, communicate privately with other members and access members-only content. Registration is fast, simple and free, so join today and be a part of the largest and longest running Graffiti, Art, Style & Culture forum online.

    Please note, if you are a 12ozProphet Member and are locked out of your account, you can recover your account using the 'lost password' link in the login form. If you no longer have access to the email you registered with, please email us at info@12ozprophet.com and we'll help you recover your account. Welcome to the 12ozProphet Forum (and don't forget to follow @12ozprophet in Instagram)!

DODGY DISPLAYING OF IMAGES?

Discussion in 'Channel Zero' started by SKUMBALUCKAH, Apr 17, 2002.

  1. SKUMBALUCKAH

    SKUMBALUCKAH 12oz Senior Member

    Joined:
    Nov 22, 2000
    Messages:
    2,060

    DODGY DISPLAYING OF IMAGES?

    Discussion started by SKUMBALUCKAH - Apr 17, 2002

    For a while now when I’m viewing a page with a load of jpg's on (for example a post in the bench) a lot of the time images disappear/ part of images disappear/ don’t display fully/ generally fuck me off, etc. I have to click and drag over the image then click away to see it.

    I’ve done a search to find a patch or something to fix it but cant find one. I was wondering if anyone else has had this problem and/or knows what to do to go about fixing the problem? (I’m using Internet explorer 5.0)

    cheers!
     
    SKUMBALUCKAH - Rank: 12oz Senior Member - Messages:
    2,060
    - Joined:
    Nov 22, 2000
  2. Abracadabra

    Abracadabra Dirty Dozen Crew

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    22,906

    Abracadabra - Replied Apr 17, 2002

    i used to have that same problem except i dealt with it and didn't cry like a baby!

    just kidding.

    run a virus scan (always a good idea when something is acting strangely). make sure to update your virus checker first before scanning, otherwise it'll be useless. if you don't have one go to http://free-av.com. they have a good free program you can download.

    other than that, remove and re-install should take care of it.
     
    Abracadabra - Rank: Dirty Dozen Crew - Messages:
    22,906
    - Joined:
    Dec 28, 2001
  3. SKUMBALUCKAH

    SKUMBALUCKAH 12oz Senior Member

    Joined:
    Nov 22, 2000
    Messages:
    2,060

    SKUMBALUCKAH - Replied Apr 17, 2002

    Ive got a top notch virus scanner already, I don't rekon its a virus. I was hoping I wouldnt have to re-install it again, but yeah its probably the best idea.:spent:
     
    SKUMBALUCKAH - Rank: 12oz Senior Member - Messages:
    2,060
    - Joined:
    Nov 22, 2000
  4. railroadjerk

    railroadjerk Guest

    railroadjerk - Replied Apr 17, 2002

    that happens to me with really long pictures, like connectors and such. if i scroll over, it disappears or is only partly there...your guess is as good as mine as to why.
     
  5. Kr430n5_666

    Kr430n5_666 Banned

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    19,229

    Kr430n5_666 - Replied Apr 17, 2002

    its just a bug with internet explorer

    you know...the usual problem with microsoft products.
     
    Kr430n5_666 - Rank: Banned - Messages:
    19,229
    - Joined:
    Oct 6, 2004