Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

  1. Welcome to the 12ozProphet Forum...
    You are currently logged out and viewing our forum as a guest which only allows limited access to our discussions, photos and other forum features. If you are a 12ozProphet Member please login to get the full experience.

    If you are not a 12ozProphet Member, please take a moment to register to gain full access to our website and all of its features. As a 12ozProphet Member you will be able to post comments, start discussions, communicate privately with other members and access members-only content. Registration is fast, simple and free, so join today and be a part of the largest and longest running Graffiti, Art, Style & Culture forum online.

    Please note, if you are a 12ozProphet Member and are locked out of your account, you can recover your account using the 'lost password' link in the login form. If you no longer have access to the email you registered with, please email us at [email protected] and we'll help you recover your account. Welcome to the 12ozProphet Forum (and don't forget to follow @12ozprophet in Instagram)!

_ -__help a brother out__-__computer issue (one small one)__-_

Discussion in 'Channel Zero' started by Poop Man Bob, Oct 27, 2003.

  1. Poop Man Bob

    Poop Man Bob Dirty Dozen Crew

    Joined: Nov 16, 2000 Messages: 10,259 Likes Received: 18
    Sooo .. I use IE 6.0 and Windows XP, and lately pictures have stopped loading when I visit particular pages (e.g., Google image search, ESPN.com, Friendster, and many, many others).

    I've cleared my cache and restarted numerous times, but that hasn't helped. It's always the same group of photos (on each page) that don't want to load.

    This may have a relatively simple fix, but I can't figure it out. Any ideeers?
     
  2. Kr430n5_666

    Kr430n5_666 Banned

    Joined: Oct 6, 2004 Messages: 19,229 Likes Received: 30
    The bottoms of my shoes
    are clean
    from walking in the rain.
     
  3. Dick Quickwood

    Dick Quickwood 12oz Loyalist

    Joined: Aug 25, 2002 Messages: 14,783 Likes Received: 14
    the same thing happens to me, a picture will load halfway and stop
     
  4. -Rage-

    -Rage- 12oz Loyalist

    Joined: Apr 12, 2001 Messages: 10,006 Likes Received: 28
    Stop going to porn sites.


    Problem solved.
     
  5. Poop Man Bob

    Poop Man Bob Dirty Dozen Crew

    Joined: Nov 16, 2000 Messages: 10,259 Likes Received: 18
    Pfff. I don't dl picture porn - only vids, baby.
     
  6. S@T@N

    [email protected]@N Senior Member

    Joined: Sep 15, 2002 Messages: 1,998 Likes Received: 0
    Mine does that on 12oz. Like on the main page, I'll get redX's where
    the "new post in the topic" symbol goes, if you know what I mean. It
    gets annoying... if you find out make sure it gets posted. :mad:
     
  7. --zeSto--

    --zeSto-- Veteran Member

    Joined: Jul 12, 2000 Messages: 6,979 Likes Received: 2
    after the page is finished loading,
    try right clickin on the pic and 'show picture'.
    That usually reloads just that one image and
    you might be fine. good luck
     
  8. SteveAustin

    SteveAustin Veteran Member

    Joined: Mar 12, 2002 Messages: 7,042 Likes Received: 2
    I think I remember someone having a problem similiar to this. I think they fixed it by reloading IE.
     
  9. oner

    oner Member

    Joined: Feb 8, 2002 Messages: 289 Likes Received: 0
    My IE is fucked. I can't open hyperlinks. When I click on them it just opens a blank window. I tried to reinstall IE, but I get an error saying that there's no windows xp certificate. I guess that doesn't help you any, though.
     
  10. imported_dowmagik

    imported_dowmagik Senior Member

    Joined: Apr 19, 2001 Messages: 1,904 Likes Received: 1
    you're running windows, thats your problem right there.
     
  11. Poop Man Bob

    Poop Man Bob Dirty Dozen Crew

    Joined: Nov 16, 2000 Messages: 10,259 Likes Received: 18
    Naw, tried that repeatedly to no avail.

    But when I copy the addy of the picture and paste it in another window, it'll load up. Odd.
     
  12. im not witty

    im not witty Guest

    this happens to me on occasion, especially in certain threads here and on friendster. bobbylon suggested another browser which helped with the threads here (i switched from IE to mozilla) havent tried it out on friendster yet.
     
  13. Jackson

    Jackson Veteran Member

    Joined: May 21, 2002 Messages: 7,345 Likes Received: 122
    Buy a Macintosh, because its less SHODDY!
     
  14. yoink

    yoink Elite Member

    Joined: May 27, 2002 Messages: 3,428 Likes Received: 0
    IE sucks ass, try reloading it, Use Mozilla, get netscape....

    I use safari on mac and I have no problems. but yeah try using mozilla or something, your not the only one that was having problems.

    and ditto to what jackson said. ;)
     
  15. ClueTwo

    ClueTwo Veteran Member

    Joined: Nov 30, 2001 Messages: 9,016 Likes Received: 117
    Make sure you delete all OFFLINE content..That is one thing most people will miss...

    On your Internet Explorer window go to: Tools>Internet Options>Delte Files>Make sure you have checked the Clear ALL OFFLINE content and click, ok..Now do it again and leave the box unchecked..Delete your cookies while your at it, and check the size of your Temporary Internet File Folder...By defualt it is set way high, it should be right around 500-1000 MB.

    This has always worked for me and should for you, let me know....
     
Top